mail@hattai.dk   |   +45 60821958
Follow us :-

Om os

Indehaver, Sujitra 

Lih

Bo

Moo

Hattai Massage & Health har eksisteret siden juni 2015, hvor indehaver Sujitra Inthong Ruberg overtog det tidligere Kiats Thaimassage.

Sujitra er født og opvokset i Thailand, og har båret traditionen for Thaimassage med sig til Danmark. Sujitra har forstået at bringe det bedste fra de to kulturer sammen i Hattai Massage & Health. Når kunderne træder ind i forretningen føres de til Thailand i både indretning og dufte – og ikke mindst de dygtige massører, som Sujitra har ansat. Alle i forretningen taler dansk, og kan tale med kunderne om ønsker til behandlingen.

Én af de ting, Sujitra har taget med sig fra Thailandsk kultur er, at alle kunder mødes med stor respekt for kundens blufærdighed, hvilket blandt andet betyder, at kunden altid er tildækket, så man ikke skal føle sig nøgen og udsat. I Thailand er det ikke kutyme at vise sig uden tøj på i det offentlige rum, ligesom kærestepar ikke holder i hånd og kysser på åben gade.

Og netop respekten for det enkelte mennesker skinner igennem i alle de behandlinger, der tilbydes hos Hattai Massage & Health. Førsteprioriteten for både indehaver og personale er at lytte til kundens problemstilling og ønsker, og derefter bestræbe sig på – gennem dialog -  at kunden opnår det resultat, der forventes.

Både Sujitra og de tre fastansatte massører hos Hattai Massage & Health har diplomer for veludført massøruddannelse, fra anerkendte uddannelsessteder i Thailand. Som kunde kan man derfor trygt overlade sin krop til deres kyndige hænder.