mail@hattai.dk   |   +45 60821958
Follow us :-

Behandlinger

Traditionel Thaimassage

Thai massage adskiller sig fra andre massageformer ved, at man strækker kroppen og trykker på udvalgte følsomme steder. Vi finder hurtigt din krops grænser, og kan derfor strække og bøje din krop uden at det gør ondt.

Denne massageform benyttes ofte, hvis du har behov for at få løsnet op flere steder på kroppen. Massagen er hårdere end f.eks. oliemassage. For vi masserer dybt i muskler og nervesystem for at låse op netop dér, hvor du har mest ondt.

Inden vi begynder at massere dig, tager vi en snak om, hvor du føler smerte. Og kombinationen af den information, du giver os, og vores lokalisering af spændinger i starten af massagen hjælper os til at gøre en indsats der, hvor der er behov.

Traditionel Thaimassage anbefales til dig, der har meget stillesiddende arbejde, tunge løft eller dyrker meget motion. Men også til dig, der har et behov for at få musklerne arbejdet igennem, for at føle velvære.

Fodmassage

Fodmassage indvirker på hele kroppen. Den blødgør og afspænder musklerne og giver friere blodgennemstrømning.

Vi glemmer ofte at passe på vores fødder og det er trods alt dem, der skal bære os igennem hele livet. De bliver udsat for meget hver dag. Vi lukker dem inde i strømper, og ikke altid i de sundeste sko eller støvler.
Derfor er det vigtigt, at fødderne bliver plejet! Og hvad kan være bedre end en grundig løsgørelse og dybdegående massage! Massagen vil give dig stor bevægelsesfrihed, både i muskler og led. Og den vil i høj grad forbedre blodcirkulationen, så du kan komme af med dine affaldsstoffer.

Når du har muskelspændinger i ben og fødder, har det indvirkning på din bevægelighed, og kan være årsag til f.eks. smerter, uro i benene, kramper og forkert gang.

Hos Hattai Massage & Health masserer vi dig med tommelfingrene, og benytter en særlig pindeteknik.

Bemærk! Gravide må ikke få fodmassage.

Ansigts- og hovedbundsmassage

En ansigts- og hovedbundsmassage er et godt alternativ, hvis tiden i hverdagen er knap, og du ønsker lindring af spændingshovedpine, spændte kæber, urolig søvn, sløvhed, irritation mm.

Spændingshovedpine udløses normalt af muskelspændinger i hals, skuldre, hovedbund og ansigt. Det hæmmer den normale strøm af blod og lymfe, og giver ømhed og smerter i den nederste del af kraniet, tindinger, kæbe og pande eller hovedets sider.

Ved regelmæssig ansigts- og hovedbundsmassage vil kredsløbet forbedres betydeligt i og omkring ansigtet, hvilket ofte medfører en smukkere glans i huden, ligesom vævet under huden bliver mere fyldigt og levende.

Hos Hattai Massage & Health benytter vi en særlig blanding af fem forskellige urter i vores massagecrème til ansigtet. Den dufter dejligt og har en særdeles god effekt på din hud.

Graviditetsmassage

MOR er centrum for denne type massage, der er meget blid. Mange gravide oplever, at kroppen spænder op på steder, de ikke plejer. Men også, at led og bevægesystemet generelt bliver ømme eller sågar låst. Mange kommende mødre lider også af hævede, ømme ben og hovedpine.

Hos Hattai Massage & Health er alle vores massører mødre, som derfor alle kender til de gener, MOR kan have under graviditeten. Vi vil derfor gøre vores yderste for at give MOR blidhed og omsorg i massagen, og give MOR en fantastisk oplevelse af lindring og velvære, uanset, hvor langt henne hun er. Vi sørger for, at både MOR og hendes flotte, gravide mave aflastes. Graviditetsmassage foregår ikke liggende på maven, men i aflastende stillinger med puder.

Sportsmassage

Sportsmassage er massage af muskler, som har en forøget ophobning af affaldsstoffer i sig. En øgning af affaldsstoffer i musklerne er helt normalt, og det kan ikke forhindres eller påvirkes gennem restitution. Formålet med massagen er derfor at øge blodgennemstrømningen via dybe tryk og æltning, da blodet så sørger for at transportere affaldsstofferne væk. Dine muskler bliver smidigere og blødere, så du bliver klar til at dyrke sport igen.

Hos Hattai Massage & Health bruger vi en kombination af Tigerbalsam og varme urter, som vi ”slår” ind i kroppen for at gøre nervesystemet og musklerne klar til at blive masseret.

Skulder- og nakkemassage

Vores skulder- og nakkemassage er, i sagens natur, en massage som er specifik for nakke- og skulderområdet. Denne type massage kan afhjælpe f.eks. sovende fornemmelser i skuldre, arme og hænder. Det vil sige, at det er en dybdemassage, hvor vi arbejder med de problematikker, som ligger i dette område. Vi anbefaler som oftest denne type massage som en opfølgning på en dybdemassage, som har varet 60 minutter. For, hvis man lige har arbejdet problemerne godt igennem på 60 minutter, så kan man ofte nøjes med en 30 minutters skulder- og nakkemassage næste gang man kommer.

Oliemassage

Massøren påfører olie på din krop og masserer dine muskler med hænder, arme og albuer. Der bliver løsnet op for alle musklerne, og hele kroppen bliver behandlet.

Oliemassage modvirker træthed og øger din daglige energi. Det hjælper, hvad enten du har en skade i forbindelse med sport, stress eller en travl hverdag. Oliemassage er ren velvære kombineret med løsning af dine muskler.

Thai sauna med thaiurter

10 forskellige urter er tilsat dampen i saunaen. Sammen med dampen giver urterne en herlig aroma, som får både krop og sind til at slappe af. Dampen alene påvirker musklerne til at slappe af, hvilket betyder, at den efterfølgende massage føles lettere.

Thai sauna anbefales også til kvinder, der lige har født. Thai sauna får livmoderen til at trække sig sammen.

Underkropsmassage

Denne form for massage løsner og lindre de smerter, der ofte opstår i lænd, bækken og iskiasnerven, når man enten sidder eller står forkert i længere tid. Iskiasnerven kan komme i klemme og give smerter af flere forskellige årsager, men fælles for smerter i muskulaturen i underkroppen er, at de giver dårlig livskvalitet og begrænsninger i vores bevægeapparat.

Underkropsmassage frigør affaldsstoffer i kroppen – herunder også vandophobninger i benene, der blandt andet kan komme på grund af overbelastning og/eller stillesiddende arbejde.

 

For de unge (5 – 15 år)

Hattai Massage & Health tilbyder alle vores massageformer til unge mennesker. Vi forudsætter, at mor eller far følger børnene ind i forretningen, og henter børnene igen.

Parmassage

Parmassage er som udgangspunkt en kombination af Thai- og oliemassage. Men vi er meget åbne for at kombinerer vores massageformer. Det er dig, der bestemmer!

Gavekort

Kom og køb et gavekort i butikken.

Det er den perfekte gave til den travle kollega, far, mor, datter eller veninde.

Gavekort har 1 års gyldighed.